Thursday, February 27, 2014

This I promise you

Well obviously exam went not very well la. I forgot many things probably due to lack of sleep. Haishh how can I get enough sleep when so many things need to be revised? Huwaa,.. I even forgot that the keys in the pencil box and I claimed it was in my bag. Huwaaa again. Luckily that plantar reflex ada banyak. At first okay. Oh basically this for my short cases. Orang lain cakap diorang dapat doktor yang baik. Biasa la consultant bukan tanya banyak sangat pun. Benda basic je. Ni haa den dapat resident memang disaster. Alhamdullilah for my long case sebab I dapat kes cardiac. Hehe. OSCE pun disaster jugak. Sorry la sebab tak baca osce sangat dok fokus kat case harini je. Siapa suruh buat satu hari je. Actually I sampai terlupa nak makan dari pagi tadi. Hari-hari gini boleh kurus. Mehehe.          😭😭😭😭 so this I promise myself I will baca buku hafal buku and apply dalam kehidupan. Sobss sobsssss susahnya nak jadi doktor ni

No comments:

Post a Comment