Thursday, February 27, 2014

This I promise you

Well obviously exam went not very well la. I forgot many things probably due to lack of sleep. Haishh how can I get enough sleep when so many things need to be revised? Huwaa,.. I even forgot that the keys in the pencil box and I claimed it was in my bag. Huwaaa again. Luckily that plantar reflex ada banyak. At first okay. Oh basically this for my short cases. Orang lain cakap diorang dapat doktor yang baik. Biasa la consultant bukan tanya banyak sangat pun. Benda basic je. Ni haa den dapat resident memang disaster. Alhamdullilah for my long case sebab I dapat kes cardiac. Hehe. OSCE pun disaster jugak. Sorry la sebab tak baca osce sangat dok fokus kat case harini je. Siapa suruh buat satu hari je. Actually I sampai terlupa nak makan dari pagi tadi. Hari-hari gini boleh kurus. Mehehe.          😭😭😭😭 so this I promise myself I will baca buku hafal buku and apply dalam kehidupan. Sobss sobsssss susahnya nak jadi doktor ni

Wednesday, February 26, 2014

Midnight post

Besok exam medicine. Banyak lagi tak revise. Doakan saya ye.. Lepas tu boleh pergi mumbai dengan gembira inshaAllah. Tak sabaq nak sailing kat gateway of India. Adios! 

Wednesday, February 5, 2014

Free Camp

Rasa nak tulis something dekat belog ni. Lepas tu macam malas-malas sikit. Hurmmm. Lepas tu malas-malas banyak. Sebenarnya nak tulis dari dua hari lepas. Banyak je yang nak tulis. Gembira sedih duka lara semua tu asam garam kehidupan kan. Nak cerita nanti hati berdarah pedih lepas tu sakit. Lepas tu burst nangis sorang-sorang. Takda siapa nak hulur tisu, kena pegi ambil sendiri okay! T.T

Alkisahnya hari Ahad lepas pergi free camp. Disebabkan saya posting Medicine maka  WAJIB pergi. Alhamdulillah doktor-doktor tak emo, kalau tak stress ok!

Anak buah dah bertunang Sabtu lepas. Tak sempat nak bersembang panjang sebab ada KELAS! Bukan sebarangan kelas, lecture straight 2 jam lebih kadang sampai 3 jam!! Takda cuti minggu lepas. Sabar je la.

Moment happy termasuklah apabila keluar makan, tengok arianna rose dan tidur. Haha. Ni pun tergendala berapa episod dah.



Entah bila Dr Sarang ni photobomb gambar ni. Kemain elok je senyum. Haha